0165 – 548260

Vijfhuizenberg 157
4708 AJ – Roosendaal

Basisscholen Gemeente Drimmelen

De gemeente Drimmelen telt 26.703 inwoners (CBS: 1-11-2012). De gemeente heeft een totale oppervlakte van 119,20 km². We zijn in het dorp Drimmelen vertegenwoordigd met Het Klaverblad en in Terheijden met De Windhoek.

 

Onze basisscholen in de gemeente Drimmelen

 

 

OBS Het Klaverblad
Drimmelen

 

klaverblad01Het Klaverblad, de school van Drimmelen. Leerlingen, ouders en leerkrachten kennen elkaar en dat zorgt voor korte lijnen, waardoor de leerkrachten kunnen inspelen op de behoefte van elk individueel kind. We halen uit het kind wat er in zit. Dat doen we door ervoor te zorgen dat kinderen graag naar school komen, maar zonder uit het oog te verliezen waarvoor de basisschool is: het geven van een solide basis.
Meer over deze school

 

OBS De Windhoek
Terheijden
logo groen blauw

 

De Windhoek, een kleine school met een groot karakter. De Windhoek staat voor goed onderwijs in een veilige omgeving. Kenmerkend daarbij is de individuele aandacht, ook voor uw kind, de heldere structuur en zeer ervaren en betrokken leerkrachten. De Windhoek wil de kinderen meer bijbrengen dan goede leeropbrengsten. Net zo belangrijk vinden wij het dat we met elkaar omgaan op een respectvolle manier en een leeromgeving bieden.
Meer over deze school